Politiskt våld

Sverige har förändrats drastiskt de senaste årtiondena. De svenska politikerna har under denna tid drivit igenom en historisk förändring av Sverige. Människor från helt andra kulturer, med helt andra värderingar än oss har inbjudits till Sverige av våra politiker.

De har bjudits in i så stor utsträckning att de förändrar Sverige i grunden. Sverige är Sverige eftersom landet befolkas av svenskar. Som utvecklingen ser ut nu kommer etniska svenskar inom några årtionden vara en minoritet i sitt eget land och då finns inte Sverige kvar som vi känner det.

Vi får varje dag en föraning om hur detta Sverige kommer att te sig. Exemplen är fascinerande brutala, alla känner till vad som händer och vilka det är som utför våldet.

Det socialliberala etablissemanget är fullt investerad i svensk migrationspolitik och kommer driva den in i kaklet. Trots mer och mer fasaväckande exempel sker ingen omprövning. Politikerna driver på och media döljer effekterna så gott det går.

Att staten bjuder in våldsamma människor, försörjer dem och ger dem möjlighet att utöva våld och kriminalitet gör staten medskyldig. Det vi ser idag är storskaligt rasistiskt våld som möjliggörs av staten, vilket med all önskvärd tydlighet visar att staten inte är medborgarnas vän.

Det vi ser är politiskt våld med statens goda minne.

Det sprider sig en viss uppgivenhet nu inom svensk tänkande borgerlighet. Det svider när man inser att problemen vi ser i Sverige beror på invandringen. Man inser också såklart att den egna politiken inte räcker – att dra ned migrationen till ett “minimum” kommer inte att hindra utvecklingen.

Det är den statligt drivna migrationen som har förstört Sverige, och som fortsätter att förstöra Sverige. Det räcker inte att minska migrationen, den måste upphöra helt och rullas tillbaka i stor skala. Återvandring är ordet som saknas hos de vilsna borgerliga.

2 svar på ”Politiskt våld”

  1. Just precis.

    Med SAPs skamlöshet när det gäller att behålla makten till varje pris, skulle jag inte förvånas om det blir de som först börjar tala om återvandring. Sedan kommer M att följa efter något halvår senare. Som vanligt.
    Vare sig S eller M kommer däremot att göra något på minst 10 år.

  2. Skattesmitare, svenska pedofiler, Hagamannen, högerextremt våld och kvinnovåld fanns långt innan invandringen. Du missar målet helt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.