Socialdemokraternas smutsiga spel

Socialdemokraterna kampanjar på Facebook för sitt höjda barnbidrag.

Skattebetalarnas förening uppmärksammar videoklippet:

Självklart vet socialdemokraterna att de har klämt åt barnfamiljerna. Men det märks inte, eftersom skatten tas ut “osynligt”. Pengarna bara försvinner. Barnbidraget däremot går rätt in på kontot och alla som får det ser det.

Självklart vet Stefan Löfven och Magdalena Andersson att barnfamiljerna fått mindre pengar. Men de bryr sig inte, eftersom de saknar något som hederliga människor har – moral.

Socialdemokraterna är ett maktparti. De använder alla medel de har för att nå makten. Om det krävs att tumma på sanningen eller rent av ljuga är det inga problem. De kommer undan med det eftersom varken media eller opposition ställer dom till svars.

Det är ett smutsigt spel, och smutsigast av alla spelar Socialdemokraterna.

 

4 svar på ”Socialdemokraternas smutsiga spel”

 1. Jag måste säga att jag är förvånad över att maktpartiet socialdemokraterna bedriver ett sådant fult, och skickligt spel som de gör. Då undrar man vem eller vilka som driver detta inom s, för de i regeringen framstår som bäst som normalbegåvade.

  PS. Varför kan jag kommentera på denna men inte på inlägget om vapen? Bra skrivet, både det och detta inlägg. Ha det bra!

  1. Tack Chrille för din kommentar. Visst är det chockerande, stötande… De slår alla andra med hästlängder genom att vara lägre än dom lägsta. Så har det nog alltid varit.

   Att du inte kan kommentera beror på att jag inte lyckats få på kommentarer på annat än nya inlägg. Man måste klicka i det manuellt på gamla inlägg.

   Min kunskaper i wordpress är begränsade och jag bytte nyss från blogger. 🙂

 2. Hej igen.
  Nja, min poäng var snarare att det borde finnas någon eller några som är smartare än våra ministrar som driver det fula spelet utan att de syns utåt. För det kan väl inte vara inskrivet i någon sorts socialdemokratisk “playbook”?
  PS. Det finns hatiska troll på twitter tex Taddson, vars alster retweetas av ministrar, vilket antyder att de vet vem det är. För varför annars läsa och retweeta?
  Fult är det iaf. Socialdemokraterna verkar göra allt för makten och de borgerliga allt för att slippa, som DÖ 1.0 och DÖ 2.0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.