Palestinierna är terrorpionjärer

Återigen har israeler mördats i en terrorattack, av palestinska terrorister. Men i svenska medier är det inte lika tydligt vad som hänt. Från DN:

Lastbil körde – självkörande bil?

Flera döda i en attack som bara har hänt

En civil israel som var beväpnad sköt och dödade terroristen Fadi al-Kunbar som utförde dådet. DNs rapportering som är skriven av Nathan Shachar är dock mycket bra, till skillnad från rubriksättningen. Citat ur artikeln:

Gärningsmannens syster sade till pressen att hennes bror dött en hjältedöd och att hon var stolt över honom.

Fatah meddelar på twitter att terroristen al-Kunbar var martyr. Hans familj kommer nu avlönas, vilket är praxis för palestinska terrorister.

Sverige stöttar palestinska myndigheten med ett riktat stöd som bland annat går till löner, så kanske är det svenska skattekronor som ramlar ned i fickan på Fadi al-Kunbars efterlevande.

Socialdemokraterna ser Fatah som sitt systerparti och Sverige skänker enorma pengar till Palestina. Sverige är därför moraliskt medskyldigt till den palestinska terrorn.

Palestinska terrorister har varit pionjärer när det kommer till den här typen av bilattacker. Ett flertal attacker har skett i Israel genom åren, och inspirationen har sedan gått vidare till terrorister i Nice och Berlin. Breitbart skriver om ämnet och ger en återblick på palestiniernas terror.

Palestinierna och deras vänner brukar ofta se palestinsk kamp som “motstånd” mot Israel. Men i grund och botten är det samma motstånd som islamister världen över känner mot västliga samhällen. Palestiniernas “motstånd” är islamism och antisemitism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.