Wager: 5-10% av asylsökande identifierar sig

Idag rapporteras att det kommer stora mängder asylsökande: Över 50 000 asylsökande nästa år

Sedan maj 2005 har jag skrivit om asylinvandring till Sverige. För fyra, fem år sedan, förändrades den och ökade också ganska kraftigt. Förändringen bestod bland annat i, att allt fler – ända upp till 95 % – av alla som sökte asyl eller skydd inte visade några id-handlingar. Det hela har skenat iväg och – trots massor av varningstecken och trots miggornas hårresande berättelser här på bloggen – har ingen ansvarig velat låtsas om problemen och svårigheterna.

Wager skriver också om vad de asylsökande får höra om Sverige:

Asylsökande berättar om att det, i de länder de kommer ifrån, annonseras om att det lönar sig att åka till Sverige för där får man boende, skola, sjukvård, operationer etc – allt betalt av svenskarna och man måste inte ens jobba. […]

Jag har även själv fått det berättat för mig av asylsökande, som samtliga uttryckt att svenskarna är det mest blåögda folket som finns och att det verkligen är hur lätt som helst att ta sig hit och när man väl är här så stannar man, vare sig man får det eller inte.

Det är nog sant att svenskarna är ett av de mest blåögda folken. På mer än ett sätt.

Att migrationsprocessen havererat är oerhört allvarligt. Och det är ett öppet mål för det parti som vill desarmera Sd. Se till att vi får en rättsäker asylprocess och att de som kommer hit som flyktingar verkligen har asylskäl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.