Palestinska terrorister får löneökning

Despite the Palestinian Authority’s financial hardships, it spends tens of millions of shekels each month paying salaries to prisoners held in Israeli jails for security offenses and acts of terrorism against Israel — including mass murderers — and last year Prime Minister Salam Fayyad tripled their monthly pay. (min fetstil)The PA also pays monthly stipends to the families of suicide bombers. 

Payments are made not only to members of Fatah, the political faction of PA President Mahmoud Abbas, but also to those of his bitter Islamist rivals from Hamas, and other factions. 

As of May 2011, the PA spent NIS 18 million ($4.5 million) per month on compensating Palestinian inmates in Israeli prisons and a further NIS 26 million ($6.5 million) on payments to families of suicide bombers. In all, such payments cost the PA some 6 percent of its overall budget, Israel’s Channel 2 news reported on Monday night, citing documentation signed by Fayyad.

Sverige donerar stora mängder biståndspengar till palestinska myndigheten, och är alltså delaktiga i terrorsponsrandet.

Per Gudmundson uppmärksammade detta förra året: Så går biståndspengarna till terror mot Israel. Men sedan dess har alltså terroristerna fått mer pengar.

Commentary Magazine och Elder of Ziyon skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.