Länkar: Migro och Jerlerups sänkning av Ingemar Karlsson

Generös Migrationspolitik räddar liv, skriver liberala debattörer idag i Expressen

Sedan 80-talet har Sverige tack vare en human migrationspolitik gett närmare 400 000 människor skydd från förtryck, och den nuvarande regeringen har äntligen öppnat Sverige för arbetskraftsinvandring. Vi är stolta över detta, men i idédebatten finns det ett växande motstånd mot den svenska öppen­heten och inte bara från Sverigedemokraterna. 

Medlemmar i Byggnads fackförbund skanderade “go home” åt lettiska byggnadsarbetare och fackförbund har berövat människor deras nya hemvist i Sverige för att de tjänat 200 kronor för lite per månad. Försvar av ­kollektivavtal tycks vara viktigare än människors framtid och liv. Även i den borgerliga idédebatten hörs allt tuffare tongångar mot invandring som idé, trots att fri rörlighet borde vara fundamentalt för varje frihetsvän. 

Den svenska debatten är skev och har ett snävt fokus. Migration har reducerats till integration.

Kolla in migro.se.

Läs också på frihetssmedjan: Jerlerup svarar Ingemar Karlsson: Du demoniserar judar 

Att publicera förfalskade antisemitska citat är värre än att publicera förfalskade Dylancitat om hur man skriver sånger. Det anser jag iallafall. Citaten i Karlssons bok kommer nu att valsa omkring, citeras och spridas som äkta i åratal, eftersom Karlsson är en “auktoritet”. 

Ingmar Karlsson har redan tidigare påkommits med plagierade texter i sina böcker. Men detta är snäppet värre. Citaten demoniserar sionisterna. 

Eller, vad anser du? Och vad anser Lunds Universitets Centrum för Mellanösternstudier? Vad anser Wahlström och Widstrand som saluför denna bok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.