Åsiktstest med Benny Lindholm (luf)

Idag har jag träffat Benny Lindholm som är ordförandekandidat i Liberala Ungdomsförbundet. Han har valberedningens nominering och är självsäker – han kommer bli vald. Därför passade jag på att träffa honom och göra mitt patenterade åsiktstest:

UPPDATERING: Jag tycker Benny svarade bra på frågorna. En sak som jag dock saknade var att Benny inte hade några bra svar på utmaningarna inom integration. Jag frågade honom om extremism, och om islam. Där hade han inte några bra svar, det kändes som det var ett ganska nytt område för honom.

Som förespråkare av fri invandring anser jag att man har ett ansvar att tänka igenom konsekvenserna av de åsikter man förespråkar. Det är fint att vara för fri invandring, men man måste grotta ned sig även i de “fula”, mer komplicerade frågorna också.

Hursomhelst, jag tycker Benny svarade bra på mina frågor. Blir han vald tror jag han kommer bli en bra ordförande. Jag hoppas få träffa hans motkandidat Linda Nordlund under veckan och grilla även henne.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.