Fatahs dubbla budskap

Elder of Ziyon skriver om hur raketer fortsätter falla över Israel. Israel protesterar mot raketbeskjutningen till FNs säkerhetsråd, men detta får Fatah att reagera:

Spokesman for the Fatah movement Dr. Fayez Abu Eita said in a press statement issued by the Office of Information and Culture on Tuesday, 

‘This complaint is the second official complaint made yesterday by the Government of Israel to the Security Council on the continued firing of rockets from the Gaza Strip, [but] it is only to throw dust in the eyes and mislead world public opinion, to cover up its ugly crimes against our people and our cause.’

Här är den arabiska länken som går bra att köra genom Google Translate.

Självklart är utspelet på arabiska. Det är en normal procedur, Fatah säger en sak på engelska och en på arabiska. De vet att ingen kommer bry sig om vad de säger, och kan därför spela på det grova israelhat som finns i arabvärlden.

Idag kom också en bulletin från Palestinian Media Watch om hur en officiell tidning från palestinska myndigheten sprider ren antisemitism:

A regular columnist on religious affairs in the official Palestinian Authority daily chose to describe Jews/Israelis as “Allah’s enemies, the children of Zion.” They “kill, behave violently, spill blood, and desecrate sacred things,” Sheikh Taleb Al-Silwadi wrote in his weekly column. 

Writers for the religious section in the official PA daily have demonized Jews many times. Palestinian Media Watch reported that another regular columnist referred to the Jews’ “evil nature” and described Judaism as a “distorted, corrupted, falsified religion.”

Likewise, Jews/Israelis have been called enemies of Allah by official institutions of the PA. PMW has documented that the PA Mufti preaching in the Al-Aqsa Mosque referred toJews as “enemies of Allah.”

Från en intressant krönika på The Times of Israel om den gräsliga vinklingen i media som gör att saker som detta fullständigt ignoreras:

Ze’ev Jabotinsky, the Zionist leader said: “Silence is despicable, it leads to a loss of flesh and blood.” He’s right: Media bias against Israel leads to dead Jews, and it is incumbent upon anyone concerned with decency who knows right from wrong not to remain silent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.