Terror-Tamimi på turné

Per Gudmundson skriver på sin blogg: Terrorapologeten Azzam Tamimi stamgäst i Sverige.

För några år sedan när Azzam Tamimi bjöds in till Sverige blev det stora rubriker på grund av hans oblyga försvar för palestinsk terrorism. […]
Islamiska Förbundet i Sveriges stora konferens under julhelgen för några veckor sedan framträdde Azzam Tamimi igen (något som aldrig nämndes i förhandsannonseringen). […]

Och idag framträdde Azzam Tamimi i Malmö. Arrangör var Palestinska rättvisecentret, som i inbjudan (enbart på arabiska) noterade att föreläsningen hålls för att “fira årsdagen av segern i Gaza och för att stå emot den sionistiska enhetens aggression”.Jag hittar inte en enda rubrik.

Islamiska förbundet skriver på sin hemsida att de “följer medelvägen i Islam och förkastar all form av våld, överdrift och extremitet”
Vad är det som är fel, är det Azzam Tamimi eller är det islamiska förbundets syn på “medelvägen i Islam”?Det är alarmerande att ingen granskning sker av radikaliseringen bland svenska muslimer. Gudmundson skrev nyligen om “ytterligare ett exempel på hur extremister tycks röra sig helt obehindrat i islams mittfåra”. Vi hade ganska nyligen ett större terrordåd i Stockholm. Givet detta kan man tycka att det är relevant, kanske till och med livsviktigt att granska terrorfrämjande element i Sverige.Anna Ekström bloggar i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.