Hamas: Gaza ej ockuperat, Amnesty och FN fortfarande emot?

Från Ynet:

Senior Hamas member Mahmoud al-Zahar dismissed a statement made by Hamas Politburo Chief Khaled Mashaal, who claimed recently that the group will hold mass rallies against Israel within the Gaza Strip.

“Popular resistance is inappropriate for the Gaza Strip,” al-Zahar said. “Against whom exactly would be rally? Such resistance would be fitting if Gaza was occupied.” However, he claimed that all forms of resistance – including the armed kind – are appropriate for the West Bank, as it is “still under occupation.”

Elder of Ziyon har bloggat om att både Amnesty och Human Rights Watch ansett att Gaza är ockuperat av Israel, även efter de dragit sig tilbaka. UN Watch har pekat på att även FN har denna inställning.

Kommer de gå emot Hamas och vidhålla att Gaza är ockuperat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.