PLO: Israel måste försvinna

Alzeben Ibrahim, PLOs ambassadör i Brasilien, har citerats i brasilianska tidningar med ett intressant uttalande. Han menar att Israel måste försvinna. Detta kommenteras (på portugisiska) av Reinaldo Azevedo:

Imagine the scandal if an Israeli diplomat said: “The Palestinian Authority should disappear.” On Friday, Alzeben Ibrahim, the Palestinian ambassador in Brazil, told a group of university students that “Israel should disappear.” […]

By saying that “Israel must disappear,” Alzeben illuminates the nature of the “struggle” which many experts, including ours, refuse to admit.

When the Palestinian Authority refuses to recognize Israel as a “Jewish state” and wants to make the return of the so-called “refugees” this is a cause for future generations to be guided. When it cannot eliminate “that Israel” using weapons, it is dreaming to one day eliminate it via demographics.

Ambassadören tror också att Israel ligger bakom raketbeskjutningarna av sina egna medborgare:

Knowing that Hamas, which also says that Israel must disappear, will not stop shooting rockets into Israel, Alzeben said: “Israel is preparing provocations for a new conflict. Be skeptical of the origin of the next rocket departing from Palestine. ” So he is saying he has counterintelligence information where Israel is infiltrating agents into Gaza to fire missiles at Israel itself, understand?

Länken kom via Elder of Ziyon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.