Abbas: Israel bussar grisar på palestinier

Mahmoud Abbas höll nyligen ett tal om sina planer på att gå till säkerhetsrådet. Detta tal refereras av TT och SR. Det låter som ett klassiskt statsmannamässigt uttalande.

Hela talet finns dock utlagt på Palestine Press Agency på arabiska, och går att översätta med google translate. Här kan man läsa något intressant – Abbas anklagar Israel för att träna grisar och bussa på palestinier:

What we want is to end the occupation and tend legitimacy for, occupation and practices is the nightmare that is holding our hearts, as reflected these practices continued raids and arrests and the building of walls and demolition of houses, and the intensification of settlement activities, and attacks the settlers of Bakla trees and burning of mosques and the latest training dogs to attack us and send the wild pigs to wreak land corrupt, three things which the settlers will confront us: When any person Siatdon find it, well its streets and dogs, and pigs for the uprooting of trees, in addition of course to the tanks.

Konspirationsteorier är vanliga i arabvärlden. Tidigare har Israel bland annat anklagats för att träna hajar och skicka mot Egypten för att förstöra deras turism. Det senaste är alltså att Israel tränar grisar och skickar emot palestinierna för att förstöra deras land.

Nyheten kom via Elder of Ziyon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.