Terrorattack i Tel Aviv

Jerusalem Post rapporterar:

Seven people were injured in south Tel Aviv early Monday morning, when a terroristfrom the West Bank carjacked a taxi and rammed it into a police road block protecting a Tel Aviv nightclub, before going on a stabbing spree.

Police said the terrorist, a 20-year-old Nablus resident, entered a taxi near the beginning of Salameh Street, and carjacked the driver, stabbing him in the hand. He then drove for approximately a kilometer down Salameh Street towards the Haoman 17 nightclub, which was filled with high school children at an end-of-summer party. At the time of the attack, almost all of the teenagers were inside the club.

Border Police had set up a road block ahead of time at the entrance to the club on Abarbanel Street, in Tel Aviv’s Florentine neighborhood. The terrorist rammed the road block, and struck a number of civilians and a border policeman.

“He then got out of the car, screamed Allahu akbar, and went on a knife attack,” a police spokeswoman said.

Det är personer som denna 20-åring som sitter på palestinska myndighetens avlöningslista för terrorister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.