Palestinska terrorlöner uppmärksammas

Igår skrev Per Gudmundson på SvDs ledarsida om de palestinska lönerna till terrorister. Jag har själv skrivit om det flera gånger. Första gången var 28e juli då Palestinian Media Watch släppte sin rapport om just detta ämne.

Johan Lundberg är vänlig och menar att Per Gudmundson går i mina fotspår. Per Gudmundson nämner både mig och Palestinian Media Watch på sin blogg.

Gudmundsons ledastick har blivit en nyhet, Aftonbladet har konfronterat handläggare på UD. Ett gott betyg till Per.

De palestinska terrorlönerna är bara toppen av ett isberg. Anna Ekström skriver om en annan mycket viktig aspekt av palestniska myndighetens brott – indoktrineringen av barn:

På sin blogg anger Gudmundson Palestinian Media Watch som källa. I deras rapport står andra intressanta saker, exempelvis att terrorister, alltså personer som mördat civila, hedras på en rad sätt. Medlemmar av regeringen hyllar dem, sommarläger för barn får namn efter dem, PA TV hyllar dem, de får offentliga platser uppkallade efter sig, och så vidare.

Den offentliga erkänslan är värre, tycker jag, än de ekonomiska bidragen till terroristers familjer. Även deras barn behöver pengar för att leva, men inga barn ska behöva indoktrineras till att tycka att det är hjältemodigt att mörda. Det är misshandel. Dessutom bryter president Mahmoud Abbas mot Osloavtalet med flera avtal där man förbundit sig att stoppa hatpropagandan som ett steg på vägen mot fred.

Våra biståndspengar till palestinierna borde framför allt gå till att motverka den hatpropaganda som är ett av de absolut största hindren för fred och ett sympatiskt palestinskt samhälle. För närvarande gör vi tvärtom. Vi hjälper inte palestinierna. Enligt en två år gammal rapport från NGO Monitor går pengar från Diakonia och andra svenska organisationer till destruktiv propaganda.

Anna Ekström menar att vi inte hjälper palestinierna, men det är fel. Sverige hjälper de palestinier som vill förstöra Israel. Officiellt genom vår hårda linje mot Israel, och genom att under bordet direkt stödja Israelfientliga grupper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.