Palestinskt bistånd till mördare

Palestinian Media Watch har precis släppt en rapport till den amerikanska kongressen om hur amerikanskt bistånd används. Palestinska myndigheten använder bland annat pengarna till att avlöna terrorister som sitter i israeliska fängelser.

Från Jerusalem Post:

The Palestinian Authority spends more than $5 million a month paying salaries to terrorists sitting in Israeli prisons, according to a Palestinian Media Watch report presented to congressmen in Washington on Tuesday. […]

According to the report, “A law signed and published in the official Palestinian Authority Registry in April 2011 puts all Palestinians and Israeli Arabs imprisoned in Israel for terror crimes on the PA payroll to receive a monthly salary from the PA.”

The report says this law “formalizes what has long been a PA practice.”

Those eligible for the payments, according to the report, are “anyone imprisoned in the occupation’s [Israel’s] prisons as a result of his participation in the struggle against the occupation.”

Quoting from Al-Hayat al- Jadida, an official daily newspaper of the Palestinian Authority, the report said that more than 5,500 Palestinian prisoners receive these funds.

Men det är inte alla fångar i israeliska fängelser som får pengar. Bara de som har dödat israeler:

Palestinian car thieves in Israeli prisons will not receive a salary, but every terrorist in prison including murderers are on the PA payroll, the report said, adding that “the salary goes directly to the terrorist or the terrorist’s family.”

Självklart gäller också detta svenskt bistånd. Våra skattepengar går direkt till personer som dödat oskyldiga civila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.