"Something rotten in Sweden"

På Ynet skriver Daniel Schatz tillsammans med Abraham Cooper från Simon Wiesenthal Center om den svenska regeringens skamliga agerande när terroristen Leila Khaled släpptes in i Sverige: Something rotten in Sweden

The number one topic around the globe has been the world after Bin Laden and the appropriate ways for democracies to dispose of terrorists. From Washington, to Brussels, to Tel Aviv and Islamabad, pundits and average citizens have weighed in on the debate.

Sweden’s contribution to the question of how to deal with terrorism was to provide a welcome mat – in the form of a taxpayer-funded lecture tour – for the notorious Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) airplane hijacker, Leila Khaled. […]

If Sweden is serious about opposing terrorism and promoting Mideast peace, it must reveal the circumstances behind Leila Khalid’s entry and departure from Swedish and EU Territory and who approved the allocation of taxpayers’ funds for a woman who stands for everything Osama Bin Laden lived and died for.

Den svenska linjen i mellanösternfrågan är verkligen rutten, och bär Carl Bildts signatur.

Jag tror inte den svenska regeringen är intresserade av att spela en roll i fredsarbetet. Mellanöstern för regeringen Reinfeldt består i huvudsak av att ta billiga inrikespolitiska poänger samt att ge Carl Bildt förutsättningar för ett toppjobb inom FN.

Eller något sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.