Vänstern planerar hatmanifestation mot Israel i Karlskrona

Det har cirkulerat uppgifter om stora anti-israeliska demonstrationer i Karlskrona vid EM-kvalet i handboll 12e juni. Sajten “Vi mänskor” publicerar en uppmaning till protest på sin hemsida: Protestera mot Israelmatchen i Karlskrona.

Dessa har nu kommit upp bland annat på sd-anknutna och immigrationskritiska/främlingsfientliga sajten Politiskt Inkorrekt:  Handbollsmatch Sverige-Israel – Palestinavänstern hetsar till demo.

Inför matchen sprids ett flygblad med bilder på döda barn, samt påståenden om att Israel är en apartheidstat. Dessutom innehåller flygbladen falska citat av Nelson Mandela.

Dessa citat härstammar från en text av Arjan el Faseed från Electronic Intifada. idén kom när Thomas Friedman skrev ett låtsas-brev som han tyckte bush borde ha skrivit. Detta inspirerad al Faseed att skriva ett eget brev i Mandelas namn till Thomas Friedman. Men brevet fick eget liv, och tolkades som riktiga citat av Mandela. Al Faseed skriver om detta på sin blogg.

Det är anmärkningsvärt att SSU och Miljöpartiet vill delta i spridandet av hatpropaganda och lögner av den här typen. För det går inte att kalla det för annat än hatpropaganda.

Det finns många länder världen över som förtrycker människor, men inga andra länder blir utsatta för palestinavännernas manifestationer. Om omtanken om mänskliga rättigheter drev dessa demonstranter skulle de få demonstrera ofta.

Det finns länder som slaktar sin befolkning (som Sudan, som för övrigt stöttas av Fatah) eller Nordkorea som sätter hundratusentals människor i utrotningsläger. Men vänstern är tysta. Istället agerar man mot Israel, utifrån lögnaktiga påståenden om “apartheid”.

Det är inte omtanke som driver demonstranterna, det är hat. Hatet mot Israel. En häxblandning av olika hat som förenar vänstern, radikala muslimer och nazisterna. Och nu ska de alltså manifestera i nazismens inofficiella huvudstad Karlskrona. Självklart är en faktor i detta antisemitism.

Och i detta spel deltar SSU och Miljöpartiet tillsammans med kommunister och allehanda olika israelhatare och apologeter för antisemitism som Per Gahrton.

Simon Wiesenthalcentret uppmanar nu internationella handbollförbundet att flytta matchen från Sverige: “Keep Hate Out of Handball by Keeping the 2011 European Handball Championship Out Of Sweden”

Samuels lamented that “12 June promises to turn the city into a mecca for far right and left extremists, together with radical Islamists, in a ‘day of rage’ hatefest, endangering Jews, moderate Muslims and the Swedish general public.”

The Centre called on “the IHF, your European Handball Federation and its nine corporate sponsors, to move this championship away from Sweden due to clear incitement to violence.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.