Abbas ljuger och tar avstånd från fred

I New York Times skrev Fatahs Mahmoud Abbas för några dagar sen en op-ed om kampen för en palestinsk stat. Först börjar han med att dra av en rejäl lögn, som CAMERA kritiserar:

It is important to note that the last time the question of Palestinian statehood took center stage at the General Assembly, the question posed to the international community was whether our homeland should be partitioned into two states. In November 1947, the General Assembly made its recommendation and answered in the affirmative. Shortly thereafter, Zionist forces expelled Palestinian Arabs to ensure a decisive Jewish majority in the future state of Israel, and Arab armies intervened.

Israel utropades inom gränser med en judisk majoritet, ingen organiserad fördrivning av palestinier förekom. Arabländerna förklarade krig för att utrota judarna, men slogs tillbaka. Camera har alla fakta.

De påpekar också att Abbas själv berättat att deras familj lämnade Israel frivilligt.

Sen förklarar han också vad syftet med en palestinsk stat är.

Palestine’s admission to the United Nations would pave the way for the internationalization of the conflict as a legal matter, not only a political one. It would also pave the way for us to pursue claims against Israel at the United Nations, human rights treaty bodies and the International Court of Justice.

Från Commentary Magazine: Fatah Agrees With Hamas: Palestinian State Will be at War with Israel:

Obviously, the precondition Abbas has flogged on an almost daily basis over the past two years to justify his refusal to negotiate — “we must have a settlement freeze” — is instantly rendered ancient history, and itself another lie. Now he has a bold new precondition: Palestinian statehood itself.

After statehood, he dismisses even the pretense of working toward peace. Instead, he openly promises that Palestine would assault Israel relentlessly in international legal, political, and diplomatic fora. This is where Fatah and Hamas now join together in substance as well as appearance.

Kommer västvärlden stötta denna palestinska stat, vars syfte är en utökad kamp mot Israel? Självklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.