USA fördömer Hamas terror

Mark C. Toner, talesman för USAs utrikesdepartement, fördömde igår Hamas’ attacker mot civila i Israel:

We condemn the attack on innocent civilians in southern Israel in the strongest possible terms, as well as ongoing rocket fire from Gaza. As we have reiterated many times, there’s no justification for the targeting of innocent civilians, and those responsible for these terrorist acts should be held accountable.

We are particularly concerned about reports that indicate the use of an advanced anti-tank weapon in an attack against civilians and reiterate that all countries have obligations under relevant United Nations Security Council resolutions to prevent illicit trafficking in arms and ammunition.

Men i Sverige verkar det inte väcka någon särskild uppståndelse att Hamas använder anti-tank-missiler mot skolbussar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.