16-åring död, Hamas stolta

Nyligen besköt Hamas en skolbuss med en laserstyrd anti-tankmissil. En 16-åring vid namn Daniel Viflic skadades allvarligt, och har nu avlidit:

Daniel Viflic, who was hit by an anti-tank missile fired at a school busin the Negev 10 days ago has died of his wounds. The 16-year-old has been fighting for his life in the Soroka University Medical Center in Beersheba since the terror attack. His condition deteriorated last week.

Hamas meddelar på sin arabiska hemsida att man är stolt över denna “heroiska operation” som dödade den “sionistiska soldaten”. Hemsidan går att översätta med Google Translate.

The Haaretz newspaper reported that the slain Zionist Zionist was killed weeks before the east of Gaza City after targeting a bus he was traveling by the Qassam Brigades.

The newspaper said that the dead man was a Zionist soldier stayed in intensive care at Soroka Hospital in Beer Sheva in the territories after a significant deterioration in his health. […]

The battalions “as we declare our responsibility for this process jihadi stress as an initial response to crimes of the occupation and more of the responses coming, God willing, although Ktaibna combatant will remain the spearhead of resistance to the occupation and will respond to him retaliating in the event of daring to any follies of new ones.”

She pointed out that this heroic operation comes in response to the crimes of the occupation continued and repeated, and Ngolh growing our people in Jerusalem and the West Bank and Gaza, and the latest of which was the assassination of leaders Alksamyin Ismail, Abdullah and Mohammed Daya Felt.

När ungdomar som Daniel Viflic dör som en oavsiktlig konsekvens av Israels attacker blir rubrikerna att “barn dött“. Nu har Hamas avsiktligen dödat en minderårig genom att beskjuta en skolbuss med en laserstyrd missil.

Någon som tror att detta skapar rubriker?

Länkarna kom via Elder of Ziyon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.