Sexköplagen förvrider moralen

Expressen har gjort ett “gräv“:

Här erbjuds Expressens reportrar att köpa sex på Viking Lines Finlandsfärja.
När barnfamiljerna lagt sig och färjans bar stängt börjar sexfesten nere i hytterna.
Sprit, handbojor och en piska gör att alla hämningar släpper.
Med dold kamera har Expressens reportrar infiltrerat sexköpsnätverket och deras festkryssning på Östersjön.
Taxan är spikad: – 2500 för en timme. 10000 för en hel natt, säger den 32-åriga kvinnan som arrangerar kryssningen.

Expressen har infiltrerat ett nätverk som åker på kryssningar och säljer sex.

Detta handlar helt uppenbart om människor som frivilligt har sex med varandra. Varför ska detta stoppas? Jo, för enligt svensk lag är detta olagligt. Av någon anledning sker ett brott när männen köper sex av de här småstadskvinnorna med vanliga arbeten. Av någon anledning sker ett brott när de åker iväg och festar och har sex.

Eftersom detta är ett brott anser sig Expressen ha en moralisk rätt att infiltrera detta nätverk och till och med filma människor med dold kamera när de har sex. Det är logiskt enligt svensk lagstiftning, men för mig framstår detta som vanligt klassisk tjuvtittande. Expressen agerar helt enkelt som en klassisk snuskgubbe som tjuvkikar på andra människors sexliv. Och dessutom tjänar pengar på det genom sitt “avslöjande reportage”.

Detta är en naturlig konsekvens av vår sjuka lagstiftning kring sexköp. Lagen påstås skydda de svagaste, men är de facto en morallag som förbjuder vissa former av sex och som gör det helt naturligt för en stor svensk dagstidning att snoka i människors sexliv med dold kamera.

Skämmes tamejfan, Expressen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.