Meta: Jag fejkar kommentarer

När jag slösurfade igenom de som länkat till min blogg igår fick jag fram ett underbart inlägg från bloggen Palestina och bloggaren Guardian:

I början av året tillkännagav Erik Svansbo, ägare av bloggen Pappskalle.. f´låt Pophöger, att han fått ”ett nytt jobb som är oerhört stimulerande, men som tar 100% av min kapacitet”.

Jag kan förstå det – för ytterst få hade nog tyckt det var speciellt stimulerande att ha en blogg där postningarna består klipp och klistra från diverse andra extrema Israel-bloggar.
Om Svansbo själv åtminstone stod upp för sina direkt anti-liberale åsikter under eget namn kunde bloggen ha varit lite intressant utifrån debatten där.
Men så är det inte, utan Svansbo kommenterar ytterst sällan – dessutom refuserar han kommentarer som inte passar agendan…

Istället är det diverse andra signaturer man aldrig ser någon annanstans, som ska försvara hans ståndpunkter och kommentarer om hur ”viktigt” Svansbos bloggande är…
Så mycket för den yttrandefriheten

Enligt bloggaren Guardian har jag alltså hittat på kommentarer för att berömma mina egna blogginlägg! Det är priceless som dom säger på Överskottsbolaget.

Dessutom tycker jag det är kul med lite svidande kritik. Tack för ett gott garv, Guardian!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.