Dubbla tungor från Fatah

Bejamin Netanyahu kommenterade nyligen dådet på Västbanken, då en familj knivdödades i sömnen:

I expect the international community to sharply and unequivocally condemn this murder, the murder of children.  I have noticed that several countries that always hasten to the UN Security Council in order to condemn Israel, the state of the Jews, for planning a house in some locality, or for laying some tiles somewhere have been dilatory in sharply condemning the murder of Jewish infants.  I expect them to issue such condemnations immediately, without balances, without understandings, without justifications.

Både Abbas och Fayyad tar avstånd från dådet, och från våld. Men Palestinian Media Watch uppmärksammar hur Fatah via sina officiella kanaler kontinuerligt stöttat och uppmanat till terror innan dådet.

In the period prior to the murders of Ruth and Udi Fogel and their three children in the Israeli town Itamar, the Palestinian Authority continued to encourage terror by glorifying terrorists as heroes and role models and through calls for violence. In addition, in an act that sent a clear message of support for terror, PA Chairman Mahmoud Abbas awarded $2000 to the family of a terrorist who attacked and tried to kill Israeli soldiers – just 2 months ago.

Fatahs avståndstagande från våld och terror måste ses som en läpparnas bekännelse. Abbas brukar tyvärr ha två olika budskap – ett på engelska till väst och ett på arabiska. Terrorpropagandan fortsätter dagligen via Fatahs officiella kanaler.

Human Rights Watch rapporterar om terrordådet på Judea/Samrien (Västbanken):

A Palestinian news agency, Ma’an, reproduced a statement from the “Al Aqsa Martyrs Brigades – Imad Mughniyah Brigades,” a Palestinian armed group, claiming responsibility for the killings and justifying them as “a natural reaction to the massacres” committed by Israeli forces in Gaza and the West Bank. The group’s involvement or a political motivation for the killings could not be confirmed.

Al-Aqsa martyernas brigader är tätt knutna till Fatah. Låg de bakom dådet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.