Förtroendet för SMR då?

Expressen m fl rapporterar idag att föreningen Sveriges Muslimska Råd ger Helena Benaouda förnyat förtroende som ordförande. Det är i en DN-intervju som Benaouda talar ut. Hon har varit aningslös, menar hon.

Helena Benaouda har tidigare kritiserats av DNs ledarredaktion för att hon har en märklig förmåga att missa extremism. Något säger mig att hon i fortsättningen också kommer att missa all eventuell form av extremism.

Förtroendet för Helena Benaouda återupprättas inte genom att hon gör en antydan till en pudel i en intervju. Förtroendet för Benaouda är rimligen helt förbrukat efter de senaste avslöjandena om terrorgripna i Benaoudas familj.

Detta skvätter självklart på Sveriges Muslimska Råd, som väljer en såpass kontroversiell ledare som Helena Benaouda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.