"Palestinsk eufori över skogsbränder"

Elder of Ziyon citerar PalestineToday som skriver om skogsbränderna i Israel:

Untold euphoria prevailed among Palestinians after the fires that broke out in several places in northern Israel, which led to the deaths of more than 40 Zionists, although grief was felt by some [because of] the large amounts of Arab and European aid to assist in fire suppression at the time when the Palestinian people are groaning from violations of the occupation.

Palestine Today met many people whose faces reflected a great joy about what happened in Israel, where they stressed that this was the least that can happen to the entity…

Jag känner inte till detaljer om tidningen Palestine Today, men jag gissar att de här texterna inte är avsedda för icke-arabisktalande. Så brukar det tyvärr ofta vara med det palestinska ledarskapet, ett budskap på engelska och ett på arabiska.

Varning för google translate!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.