Abbas stöttar Sudan

Palestinian Media Watch berättar om ett intressant utspel från Fatah och palestinska myndigheten (film här):

PA TV News host: “President Mahmoud Abbas’s envoy delivered to member of Fatah Central Committee, Azzam Al-Ahmad, a written letter from His Excellency [Abbas] to his Sudanese counterpart [President] Omar Al-Bashir… Al-Ahmad said that President Mahmoud Abbas expressed in his letter the Palestinian people’s support for the efforts of the Sudanese leadership in the face of the dangers that threaten Sudanese unity.”

Den sista meningen är riktigt fin, vilka “efforts” är det som Abbbas tänker på specifikt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.