Newsmill: Liberaler blundar för antisemitism

Idag har jag min andra artikel publicerad på Newsmill. I den skriver jag om samhällets tendens med ökande antisemitism och hur liberaler numer är med och driver denna utveckling.

Ledande liberaler avfärdar idag helt en bredare definition på antisemitism, utan att ens bry sig om att förklara sin ståndpunkt. Därtill förespråkar de antisemitism på offentliga lokaler, och utmålar sina meningsmotståndare som antiliberala.

De liberaler jag tänker på är Mattias Svensson som släppte lös denna debatt, Expressens ledarsida samt SvDs ledarsida.

Mattias Svenssons twitterflöde finns här, och för den som vill fördjupa sig i Segerfeldts liberal-antisemitiska föreställningsvärld bidrar jag med länkar.

Här förklarar han att israelvänner blåser upp antisemitismen för att tysta kritiker. I samma inlägg menar han också att dessa israelvänner är mycket inflytelserika. I detta inlägg ger han Israel skulden för mellanösterns antisemitism.

Så här avslutas artikeln:

Att vara liberal är att vara för yttrandefrihet. Det är också en liberal plikt att engagera sig mot olika former av rasism. Trenden att liberaler går i bräschen för att spela ned antisemitismen är oroande. Att vissa liberaler går ännu längre och till och med använder antisemitisk retorik är skrämmande.

PS: Ett skrivfel har smugit sig in i artikeln – det står att vänstern tagit sin hand från antisemitismen. Det jag menade var att vänstern tagit sin hand från kampen mot antisemitismen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.