Förnyelse även i FP

Jag blev lite smått avundsjuk när Moderaterna utsåg Sofia Arkelsten till ny partisekreterare. De tog definitivt täten i racet om Sveriges mest moderna parti. Men nu tar Folkpartiet upp facklan när Nina Larsson utses till ny partisekreterare. Larsson kommenterar:

– Sverige står inför stora utmaningar med att möta den allt hårdare internationella konkurrensen. Folkpartiet ska fortsätta utveckla den liberala politiken som kan möta dessa utmaningar. Fler ska känna att Folkpartiet tar initiativ i viktiga framtidsfrågor som skolan, integrationen och ett bättre företagsklimat. Folkpartiet ska fortsätta vara det tydliga partiet i frågor som till exempel skola och integration.

Nina Larsson utmärkte sig i valrörelsen genom att gå ut och lyfta språktestfrågan. Detta visar att hon har mod att stå för kontroversiella frågor och bådar gott för framtiden.

Nu har centern en del att leva upp till när Anders Flanking ska efterträdas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.