Rödgrön självgodhet stinker

Något som jag personligen tycker extremt illa om är vänstern sätt att se på sina politiska motståndare. Man ser sig själv som god, och motståndaren som ond.

Mona Sahlin menar på fullt allvar att Alliansen har försämrat sjukförsäkringen för att kunna sänka skatten för dom rika. Påståendet är skamlöst, som det mesta i socialdemokraternas kampanjtaktik. De är svenska mästare i dirty campaigning.

De flesta som använder facebook har sett vänner som har “brandat” sin facebookbild med uttrycket “För hela Sverige”. Och här går vänsterns smutskastning igen. Jag som röstar på alliansen står tydligen inte för hela Sverige.

Min vän skrev igår på facebook att han har fått glädje av alliansens skattesänkningar, men att han ändå skulle rösta rödgrönt. Det var en solidarisk röst, enligt honom.

Är man rödgrön är man lite godare. Vi som röstar på alliansen är egoister som skor oss på andras bekostnad, enligt vänner på fejan.

Jag unnar alla som röstar rödgrönt att få ingå i vänsterns röda romantiska dröm. Men respektera att jag inte har samma åsikt, och sluta utmåla mig som en dålig människa.

Det är skamlöst och effektivt när Mona Sahlin ljuger om onda borgare. Men när vänner på fejan börjar agera på liknande sätt är det dags att säga ifrån. Det handlar om respekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.