Palestinska flyktingar vapen mot Israel

I National Post skriver Robert Fulord om de palestinska flyktingarna och deras situation:

The Arab countries love the Palestinians, praise them and pray for them. They just don’t want them moving permanently into their neighbourhoods. The Arab League advises Arab states to deny citizenship to Palestinians, “to avoid dissolution of their identity and protect their right to return to their homeland.” They pretend it’s a favour. It also means Arabs can hire Palestinian workers when they need them and send them home when the economy sags.

The treatment of the Palestinians has become a major crime of omission committed by the rich Arabs against the poor in collusion with the UN. It has created a permanent underclass, living on meagre public assistance, growing more numerous every day but never put in a position where they can create a healthy, productive community. They are permanent grudge-bearers, who teach their children to yearn for a lost paradise.

Intressant skrivet av Fulord. De palestinska flyktingarna är en dubbel tragedi – varför ska just palestinska flyktingar ha en egen variant av flyktingstatus? Jo, för att de ska kunna användas som ett vapen mot Israel. Alla ättlingar till de ursprungliga flyktingarna ska “återvända” till Israel så att landets judiska identitet utplånas.

Det är hyckleri att världen inte uppmärksammar detta, och det är en tragedi hur palestinerna behandlas i arabvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.