Vänsterns långfinger åt Afghanistan

Idag blev det klart att Lars Ohly får som han vill – de rödgröna kräver att trupperna dras hem från Afghanistan. Konsekvensen av det blir att landet kastas in i inbördeskrig, som talibanerna troligtvis kommer vinnas.

Kvinnorna kommer återigen behandlas som djur, människor kommer leva i djupt förtryck och Afghanistan kommer bli en bas för internationell terrorism.

Men vänstern påstår sig fortfarande ha en omtanke om Afghanistan. Det är ett hån mot det folk man vänder ryggen.

Hursomhelst, vänstern vill skicka bistånd istället för soldater. Ett budgetförstärkande bistånd till de nyinsatta talibanerna är inte mycket till tröst för den flicka som kastats ur skolan eller den politiskt aktive som torterats.

Sakineh kommer få många sorgesystrar när vänsterns politik blir verkligen.

Jag är oerhört stolt att säga att jag röstar på ett parti som står upp för mänskliga rättigheter globalt. Vi står för ett utökat internationellt engagemang när vänstern står för att låta terrorn vinna. Så här skriver Jan Björklund idag i sitt nyhetsbrev:

Vad de rödgröna nu gör är att svika flickor och kvinnor i Afghanistan, de sviker Afghanistans folkvalda regering, de underkänner bedömningen från svenska Afghanistan-kommittén och de sviker FN. Talibanerna är de enda som blir glada av dagens rödgröna besked.

Jag har idag en vädjan till Mona Sahlin: Låt inte Lars Ohly bestämma den svenska utrikespolitiken!

Internationell solidaritet i vänsterns moderna tappning är att lägga benen på ryggen och lämna, för att sedan skicka pengar åt förtryckarna.

Lars Ohly och talibanerna är glada idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.