Fatah hyllar terror

Elder of Ziyon rapporterar idag hur den moderata ledningen för Fatah och palestinska myndigheten hyllat både en terrorist och hans terrordåd. Från Palestinian Media Watch:

On Sept. 5, 1972, eight members of the Palestinian terror organization Black September broke into the athletes’ village at the Munich Olympics. They kidnapped and ultimately murdered 11 Israeli athletes and coaches.

After Amin Al-Hindi, one of the senior planners of the terror operation, died this week, the Palestinian Authority glorified him and his terror attack. The official PA daily described his participation in the Olympic massacre, saying he was “one of the stars who sparkled… at the sports stadium in Munich.” The attack itself was referred to as “just one of many shining stations” in his life.

The PA daily reports that Chairman Mahmoud Abbas and Prime Minister Salam Fayyad were at the funeral, where “a red carpet was laid out for the arrival of the body, and the military band played the final farewell melody.”

Detta borde svenska medier rapportera om, och detta borde svenska politiker ta i beaktande när man bedömer om palestinska myndigheten är lämpliga mottagare för bistånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.