Utmärkt tal av Björklund


Den store ledaren, och i förgrunden Haralampos Karatzas (fp)

Besökte självklart Almedalen igår för att lyssna på Jan Björklunds tal. Det var välbesökt och god stämning.

Björklund började med att prata om folkpartiets tre garantier till gamla – garanti att få välja mat, få gå ut och gå och garanti att få bo med sin partner. Jag brinner inte för äldrepolitik men Björklund talade gripande om situationen för gamla.

Han pratade också om Sumaila, en flicka i talibanernas afghanistan. Hon fick löftet av Björklund att Sverige stannar i Afghanistan för hennes skull. Mycket bra att Björklund tog upp detta – Folkpartiets internationella linje är viktig för mig.


Välbesökt under Björklunds tal

Björklund slog också ett slag för vårt lands entreprenörer. Det är härligt att höra politiker prata om att det är ok att vara rik.

Talet kretsade kring skolan men hade utvikningar mot andra områden. Det tror jag är en bra strategi för att bredda vårt politiska program. Idag är vi kända för skolan, då måste vi ta avstamp i det och bredda oss därifrån.

Kortfattat – Jan Björklunds tal var mycket bra. Det var ett statsmannatal och avbröts flera gånger av applåder och jubel.

Nu vinner vi valet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.