Tysk TV granskar Ship to Gaza och vänstern

Tyska Channel One har gjort ett kritiskt granskande reportage kring de tre tyska paralamentsledamöter som reste med Mavi Marmara. Inslaget är sex minuter långt och textat på engelska, oerhört välgjort och något som vi inte får se i Sverige.

Författaren Barry Rubin kommenterar:

What’s most ironic is that many of the Turks on the ship were from the IHH and an extremist nationalist group, the BBP. Three years ago, the left-wing party to which the three German participants belonged applied to the German government to label these groups as “racist” with a “propensity for violence and totalitarian structures based on the führer principle” equivalent to a German neo-Nazi movement.

When asked by a German television reporter: “You seem not to have bothered from the outset about who would travel with you,” Annette Groth, the left-wing member of parliament who was on the ship angrily ended the conversation. She and her colleagues didn’t want to know how they’d served as human shields for violent groups acting in support of a terrorist, racist group, Hamas.

På liknande sätt fick vi inga svar från Mehmet Kaplan när han blev konfronterad av Fredrik Malm.

Länken kom från Elder of Ziyon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.