”Rasistparti på Ship to Gaza”

Igår twittrade Sakine Madon om att representanter från det turkiska det extrema partiet Great Union Party ombord på Ship to Gaza. På deras turkiska hemsida skriver de om sina saknade representanter, enligt Madon.

Så här säger Wikipedia om BBP:

The Great Union Party (TurkishBüyük Birlik Partisi – BBP) is a nationalist political party in Turkey, created in January 29, 1993.[1] It is considered to be close to the Grey Wolvesorganization,[2] and is related to the “Alperen Ocakları” tendency, which operated a synthesis between Islamism and Turkish ultra-nationalism, and separated itself from the Nationalist Task Party (MÇP), which was renamed into Nationalist Movement Party (MHP) in July 1992.[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.