Erkännande: Vapenstöld på Ship to Gaza

Ynetnews rapporterar:

An Egyptian member of parliament from the Muslim Brotherhood, Mohamed Beltagy, took part in the flotilla to the Gaza Strip that was commandeered by the Israeli Navy. After participating in the clashes on the deck of the Mavi Marmara, he was arrested by Israel and later released to Egypt.

On Tuesday of last week, he was interviewed on the “10 at Night” program on the Egyptian channel Dream. During the interview, he said that the flotilla participants overtook three Israeli commandos and snatched their weapons from them.

Detta styrker ytterligare den bild som den israeliska militären gett av vad som hände på Mavi Marmara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.