Stötta Camilla, Skrota sexköpslagen!

Camilla Lindberg har gjort en mycket viktig sak: Som en av få svenska parlamentariker (den enda?) har hon kritiserat sexköpslagen. Liberati och Alexander Bard skriver:

Camilla Lindberg framstår bara mer och mer som Sveriges genuint liberala samvete.En intervju hon gett för Dalarnas Tidningar har nu gett eko i rikspressen. Här kan ni läsa själva vad Aftonbladet och Expressen skriver om Camilla Lindbergs uttalande om att sexköpslagen borde skrotas.

Hatten av, Liberati älskar Camilla Lindberg! Vår gemensamma kamp för liberalismen och mot moralkonservatismen fortsätter!

Camilla berättar på sin blogg att hon får mycket kritik, bland annat från Liberala Kvinnor.

Sjävklart kommer mycket kritik, eftersom sexköpslagen görs möjlig genom det tanke- och åsiktsförbud som rådit kring denna fråga. Det är en lag som finns till för lagstiftarnas skull, och de kommer slåss med näbbar och klor för att få ha den kvar.

Så länge man inte granskar sexköpslagens effekter framstår den nämligen som en framgång. Men om man granskar effekterna ser man att lagen motverkar sitt syfte – den slår mot de svagaste sexsäljarna.

Som jag och Per Hagwall skrev på SvD Brännpunkt: Sexköpslagen är en flopp! Och Camilla Lindberg är en hjälte som vågar säga det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.