Slängpolska efter Nyström

Har haft en produktiv dag och laddat upp ett antal låtar på min Youtube-kanal. Mitt projekt är att till en början att lägga upp alla västmanlandslåtar som jag kan.

Min far Ulf Svansbo har gått i arkiv och lärt sig låtar från Hedströmsdalen, trakten runt Köping och Svansbo där jag har växt upp. Många av de här låtarna är inte särskilt kända, och därför gör jag dem “offentliga” genom att spela in dem och lägga upp dem på Youtube.

Jag tänkte börja med Västmanlandslåtarna och sen fortsätta med alla låtar som jag kan. Det lär bli ett antal videos till slut. Tanken är att jag ska bli något av folkmusikens svar på Lily Allen och bli upptäckt och känd över hela världen.

Det blir ett gäng videos till, stay tuned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.