Ship to Gazas ansvar

Elder of Ziyon skriver om hur naivt IDF reagerade i morse:

The IDF soldiers went on board the ship with the expectation that they would be met with “non-violent resistance.” The reason that they had those expectations was because the flotilla organizers made very clear that this is what they planned to do – as they said, “The only resistance that there might be would be passive resistance such as physically blocking the steering room, or blocking the engine room downstairs, so that they couldn’t get taken over. But that was just symbolic resistance.”

Because the IDF foolishly believed them, they dropped onto the Turkish ship armed with just riot-dispersal paint guns, plus personal handguns as a last resort.

And they fell into a well-planned ambush.

IDF trodde på Mattias Gardell, Dror Feiler med flera som menade att Ship to Gaza var fredliga. Men det var en lögn – på det turkiska skeppet väntade beväpnade motståndsmän som brutalt misshandlade soldaterna. Se denna video:

David Hazony på Commentarymagazine.com rapporterar nu angående de skadade från det turkiska skeppet.

A good friend of mine is a nurse who was on duty in the emergency room at a Jerusalem hospital when some of the injured “activists” were brought in. She tells me that many of them are wearing camouflage. “Not sure they were official Turkish army clothes,” she says, “but they weren’t civilian dress, that’s for sure.”

Har Ship to Gaza medvetet låtit dessa våldsverkare följa med i konvojen eller har man blivit förd bakom ljuset av de turkiska islamisterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.