Organiserad attack mot yttrandefriheten

Inslag.se skriver bra, bland annat om Publicistklubbens ordförandes ryggradslöshet:

Ulrika Knutson, Publicistklubbens ordförande, hade den goda smaken att beströ en konstnär, som just blivit föremål för en mordkomplott, med en matta av ironiska kommentarer. Stackars uppmärksamhetstörstande Lars hade gått och blivit mordhotad. Jamen halledosingen då, var det inte det han ville, så säg? Inte ett ord antydde att hon skulle se en mordhotad konstnär som något allvarligt. Tvärtom hette det att DN:s ledarsida dansade efter Vilks pipa och ”trumpetar lydigt” när de kallade mordhotet för ett hot mot oss alla. Detta från Publicistklubbens ordförande. Japp.Publicistklubben.

Per Gudmundson har också en mycket bra text om attacken mot Vilks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.