Känd antisemit länkas från Ship to Gaza

På Al-Hamatzav skriver A Adler om Ship To Gazas hemsida och deras pressröster:

På Ship To Gazas hemsida finns det en samling länkar under titeln Pressröster. Här länkar man till sådant man anser är viktig information som måste nå fram till allmänheten i samband med Ship To Gazas aktiviteter.

En uppmärksam besökare fann där reklam för antisemiten Lasse Wilhelmson som 27 maj lagt upp en illa skriven artikel på Sourze under titeln “Bojkotta apartheidstaten Israel”. Artikeln innehåller det vanliga man kan förvänta sig från Lasse, konspirationsteorier om sionistisk maktelit på Wall Street, Förintelsen inom citattecken och en stor dos faktaförvrängning.

Här är ett utdrag ur artikeln:

Men frågan är om det inte också därutöver krävs en detronisering av den judiska lobbyorganisationen AIPAC i USA, de israeliska intressena i Vita Huset, samt den sionistiska makteliten på Wall Street och i USA:s privata (!) centralbank Federal Reserv.

Och sionismen är i dag den ideologi som i första hand används för att rättfärdiga de nykoloniala krigen med hänvisning till “Förintelsen” och “antisemitism” och egenproducerad terrorism i form av “false flag operations”.

Ship to Gaza har alltså inga problem att länka till antisemitiska debattörer som hånar förintelsen.

Talespersoner som förnekar Israels rätt att existera, kopplingar till Hamas, antisemitiska texter på hemsidan… Den som hävdar att att “Ship to Gaza” är människorättsaktivister har mycket att svara för.

UPPDATERING: Länken är nu borttagen. Skärmdump finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.