FN attackerar yttrandefriheten

Elder of Ziyon rapporterar att FNs råd för mänskliga rättigheter fortsätter att attackera yttrandefriheten:

The UN Human Rights Council on Thursday narrowly passed a resolution condemning Islamophobic behaviour, including Switzerland’s minaret building ban, despite some states’ major reservations. […]

The resolution also “expresses deep concern … that Islam is frequently and wrongly associated with human rights violations and terrorism.”

USAs FN-ambassadör, Eileen Donahoe, var kritisk:

“We cannot agree that prohibiting speech is the way to promote tolerance, because we continue to see the ‘defamation of religions’ concept used to justify censorship, criminalisation, and in some cases violent assaults and deaths of political, racial, and religious minorities around the world,” she said.

“Contrary to the intentions of most member states, governments are likely to abuse the rights of individuals in the name of this resolution, and in the name of the Human Rights Council,” added the US envoy.

FNs råd för mänskliga rättigheter har en majoritet av länder där som kränker mänskliga rättigheter. Bland annat finns en mängd arabstater där. Dessa religiösa diktaturer använder nu FNs råd för mänskliga rättigheter som en plattform för att tysta kritik. (Detta har FNs generalsekreterare tidigare kritiserat.)

Detta är en naturlig konsekvens av att alla världens länder får sitta med och bestämma i FN, trots att närmare hälften av dessa är diktaturer. Det är som att sätta 50% brottslingar i riksdagen och tro att något bra ska komma av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.