Clinton: Stoppa propagandan mot Palestinas barn

Jag prenumererar på Palestinian Media Watchs RSS-flöde och tänkte skriva lite om vad som nyligen hänt på den fronten. Men på hemsidan såg jag något annat intressant – i februari deltog Hillary Clinton på en presskonferens tillsammans med Palestinian Media Watch i USA:

En del av hennes uttalande finns här nedan, vill ni läsa allt finns det här.

It is my privilege once again to join Palestinian Media Watch for this press conference, and for the latest report that they have compiled about the Palestinian textbooks.

Director Itamar Marcus, who has been a steadfast leader, has helped to deliver this message which we repeat again today – we must stop the propaganda to which Palestinian children are being exposed. That must be a priority for all people who care about children, who care about the kind of peace, stability, safety and security that Israel deserves to be guaranteed.

Vill ni läsa mer om vad barnen i Palestina lär sig kan ni läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.