Stötta Westergaard: Publicera!

Via Hippie Tanten nås jag av ett bloggupprop Fredrik Segerfeldt startat:

Det finns en klassisk dansk kampsång som heter “I kan ikke slå os ihjel.” Om vi är tillräckligt många som publicerar Kurt Westergaards Muhammedteckning blir det tydligt för våldsverkarna att vi är alldeles för många som står upp för yttrandefriheten för att någon våldsam handling ska bli meningsfull. De kan inte döda oss alla. Därför uppmanar jag härmed alla bloggare att ladda ned bilden nedan och publicera den. Vi är fler än de

Självklart kommer jag med i detta upprop. Se nedan Kurt Westergaards bild:

Passar även på att slänga in Lars Vilks rondellhund på åker:

Som Fredrik Segerfeldt noterar har norska Aftenposten publicerat Muhammedteckningen. (DN klarar inte av att benämna islams profet på rätt sätt utan kallar honom “profeten Muhammed”. Har de blivit frälsta?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.