Metainlägg: Det ballar ur

Som ni märker, kära läsare, har jag stängt fria kommentarer. Återigen drabbades bloggen av det som hände förut – debattörer slutar lyssna på argument och försöker istället stöta ut från debatten genom att posta många gånger.

Dessutom har jag lite svårt för antisemitism, som dessa personer uppvisar varierande grad av. Så här skrev Johan Ingerö nyligen:

Även om Israel hade varit just så ondskefullt som Linderborg hävdar hade landet varit ett i mängden. Ondska är tyvärr ingen bristvara i vår värld.

Men inget annat land, demokrati eller diktatur, vänligt eller fientligt, tilldrar sig tillnärmelsevis lika mycket uppmärksamhet som Israel. Ordet fixering räcker inte för att beskriva det förhållande som Linderborg och andra aktörer inom den svenska vänstern har till Israel.

De tillämpar ett helt separat regelverk, en helt annan moralisk kod, på Israel än på världens samtliga andra nationer. Det handlar om en flagrant särbehandling av världens enda judiska statsbildning, om ett raseri som så när gör utslag på Richterskalan och är förbehållet Israel och enbart Israel. Detta hat får dem att släppa alla krav på research, alla former av kritiskt tänkande och alla moraliska och publicistiska spärrar som kan avkrävas folk med tunga och centrala poster i det svenska medielandskapet.

Det är svårt att inte räkna denna fixering som högst uttalad antisemitism.

Debattörerna på den här bloggen är helt i nivå med Linderborg och ibland värre.

Jag uppskattar verkligen kritik men det här handlar inte om kritik utan om att min blogg blir en plattform för antisemiter. Det gillar jag inte.

Vi får se hur jag går vidare,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.