Kanada stoppar stöd till anti-israeliska grupper

Ynetnews rapporterar om något mycket intressant:

VANCOUVER – The Canadian government has recently decided to cut back or entirely withdraw the funding to organizations that encourage a boycott of Israel or Israeli products, including pro-Palestinian and Christian groups.

One such organization is the Kairos welfare agency, which lost $7 million – half of its annual budget. Kairos is a social apparatus serving 11 Catholic and Protestant groups and churches promoting the “liberation theology” within the Canadian legal and educational establishments.

Canadian Immigration Minister Jason Kenney said that the agency’s budget was cut back in light of its anti-Semitic positions, adding the group preaches for recognition of such terror organizations as Hamasand Hezbollah while rejecting the Jewish people’s right for a state.

Sverige och Europa borde följa Kanadas exempel. Vi stöttar mängder med anti-israeliska grupper vilket inte kan ses som något annat än en fientlig handling mot Israel.

NGO monitor har gjort en genomgång av Europastödda NGOs och deras lagtolkningar som underminerar Israels rätt till självförsvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.