Kallare med vänstern

F-n vad kallt det är! Vad hände med den globala uppvärmningen?

Carl B Hamilton kommenterar kylan och elpriser:

– Med oppositionens energipolitik får vi ransonera el, mångdubbla elpriserna och vänja oss vid att frysa. Det finns risk redan idag för elbrist pga. kylan. Hur blir det när halva elproduktionen (kärnkraften) med MP avvecklas “snabbt och omedelbart” och med V “avvecklas snarast möjligt”? Det säger Carl B Hamilton riksdagsledamot och Folkpartiet liberalernas klimat- och energipolitiska talesperson.

-[…]om vänstertrojkan får råda blir det elbrist, skyhöga elpriser, import av rysk fossilgasbaserad el eller finsk kärnkraftsel, och sist men inte minst, nedlagd elintensiv basindustri och färre jobb i Sverige.

Med vänstern skulle vi inte klara en sådan köldknäpp som vi har idag, eftersom grönt flum och kommunism är viktigare för vänstern än vanliga människors livsvillkor.

Uppdatering: AB skriver om elbristen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.