Fatah hyllar terrorist

Dick Haas rapporterar:

Netanjahu riktade också skarp kritik mot den palestinske ledaren Mahmoud Abbas, PLO:s och Fatahs ordförande. Netanjahu påpekade att det knappast främjade någon fred att som Abbas döpa om ett torg i staden Ramallah efter en känd palestinsk kvinnlig terrorist som vid en aktion i centrala Israel på 1970-talet dödade mer än 20 civilpersoner. “Sådana hyllningar är missriktade och uppmuntrar bara till mer palestinskt våld”, sade Netanjahu.

För denna händelse har stark kritik riktats mot Abbas från Sverige, eftersom Sverige är en stor givare av bistånd till den palestinska myndigheten… NOT!

PS: I made a not joke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.